Arrenca Palmadona amb una multitudinària Fira al parc de la Riera

expo

Palmadona recull activitats tot el cap de setmana amb l'Expo, activitats infantils, la II Cursa Infantil i la VI Cura Popular Palmadona

La Fira Palmadona compta amb un programa de nou activitats participatives, gratuïtes i obertes a tothom

Palma, 4 de març de 2023.- L'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha donat el sus a la cinquena edició de l'Expo Palmadona al parc de la Riera. La fira és un espai dedicat a la dona, la salut i l'esport, on es desenvolupen activitats dirigides gratuïtes i participatives durant tota la jornada. Aquest matí nombrós públic ha assistit a l'esdeveniment esportiu i ha pogut gaudir d'una activitat de fitnes to, dirigit per l'IME, un entrenament funcional Hit de la mà de F45 Training, i una sessió de ioga oferit per Sandra Cavalganti. Les persones inscrites a les curses de demà també s'han apropat a recollir les camisetes i els dorsals a les carpes habilitades al parc. 

En relació amb les activitats infantils, els més petits han pogut gaudir d'una amplia proposta d'activitats per a gaudir en família, com els jocs de Barridiades, el mural col·lectiu "rompre estereotips a l'esport" I el cantacontes de la Fada Despistada. D'altra banda, l'horabaixa continua el programa amb una sessió de Circuit Cros, oferit per Eagle Box, i defensa personal, de la mà de la Policia Nacional. A les 19 h culminarà la jornada amb una proposta de Zumba impartit per Macarena, Sheila i César Moquete, a càrrec de Megasport. 

La sisena Cursa Palmadona acollirà demà més de 4.000 participants, que recorreran un circuit urbà des del parc de la Riera. A les 10 h, el batle de Palma, Jose Hila, donarà el sus de sortida a la prova infantil i a les 12 h començarà la prova popular Palmadona amb dues distàncies possibles: 2,3 o 4,5 km.

Fecha publicació original: 4 de març de 2023

Data darrera modificació: 10 de març de 2023