La implementació d'il·luminació LED a 19 camps de futbol municipals ja es troba a l'equador de l'actuació

Cap Son Flor

A hores d'ara ja s'han substituït els focus de deu camps i està previst que en quinze dies finalitzin els treballs dels 9 restants

Gràcies a aquesta intervenció s'estalvia una mitja del 60 per cent del consum

Palma, 21 de febrer de 2022.- L'Institut Municipal de l'Esport ha conclòs la substitució dels focus halògens de deu camps de futbol municipals per projectors d'il·luminació Led d'alta eficiència energètica, més de la meitat del total del projecte.

Per aquesta actuació, l'IME ha adjudicat el contracte per 658.572 euros per a la implementació d'il·luminació led a 13 camps de futbol 11 i 6 de futbol 7 .

Gràcies a aquesta intervenció s'estalvia una mitja del 60 per cent del consum. A més, s'aconsegueix més eficiència energètica, millora de la distribució lumínica i una important reducció d'emissions de CO2. 

En concret, s'han finalitzat els camps de futbol 7 i 11 de Can Valero, Son Sardina i Miquel Nadal; els camps de futbol 11 de Son Fuster II i Son Flor i els camps de futbol 7 de Son Ferriol i El Rafal. 

Està previst que durant els pròxims quinze dies finalitzi la instal·lació dels nous projectors LED als nou camps de futbol 11 restants: Sant Jordi,  Son Ferriol, Sant Pere Seminari, El Rafal, Son Fuster I, Son Cladera, Rudy Fernández i als camps de futbol 7 i futbol 11 del Molinar.

Fecha publicació original: 24 de febrer de 2023

Data darrera modificació: 27 de febrer de 2023