Nordic Walking Saludable maig-juny 2022

NW saludable

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) posa en marxa una nova edició del programa Nordic Walking Saludable, unes jornades d'iniciació a la marxa nòrdica que compten amb la col·laboració de la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i Consum i la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca.

Les sessions estan dirigides a tots els grups de població i es duran a terme des de diferents centres de salut. Les inscripcions són completament gratuïtes i s'han de fer a través del següent enllaç INSCRIPCIONS. Es posa a disposició dels participants el préstec de bastons i se'ls obsequiarà amb una camiseta del programa, gràcies a la col·laboració de Decathlon.  

El Nordic Walking és una activitat a l'aire lliure, fàcil d'aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l'àmbit fisiològic, psicològic i social. Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins un entorn pròxim. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable és acostar els ciutadans a una activitat sana i incorporar-la al seu dia a dia per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per a adquirir hàbits saludables

Rutes 

El programa recull set jornades durant els mesos de maig i juny que tindran lloc a les 10 h, als següents centres de salut:

DATA         CENTRE DE SALUT    PUNT DE TROBADA 

14 de maig     CS Emili Darder         Porta del CS 

21 de maig     CS Son Gotleu           Porta del CS 

28 de maig       CS Son Cladera       Porta del CS 

4 de juny      CS Valldargent         Pl. de Serralta 

11 de juny        CS Son Serra        Porta del CS 

18 de juny       CS Sant Agustí     Porta del CS 

25 de juny     CS Santa Catalina    Porta del CS

Duració: 25 de juny de 2022

Horari: de 10:00 a 12:00.

Localitat: Palma

Data darrera modificació: 20 de juny de 2022